Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Святослав Вакарчук - почесний киянин

Святослав Вакарчук - почесний киянин
159421 ПЕРЕГЛЯДІВ

Музикант і суспільний діяч Святослав Вакарчук відтепер має звання почесного громадянина Києва.


Музикант і суспільний діяч Святослав Вакарчук відтепер має звання почесного громадянина Києва. Таке рішення прийняла спеціальна комісія Киїради з питань місцевого самоврядування, регіональних і міжнародних відношень.
Пояснюючи прийняте про присвоєння Святославу Вакарчуку звання почесного громадянина української столиці, спеціалісти з Київради зробили акцент на видатних заслугах музиканта не лише у культурному житті міста та держави, але й наголосили на активній участі у громадських подіях, становленні свідомості українців. Зокрема, соліст «Океану Ельзи» з власної ініціативи заснував благодійний фонд «Люди майбутнього», чим суттєво сприяв розвитку освіти та науки в Україні.
За свою багаторічну музичну та суспільну діяльність Святослав Вакарчук вже має кілька важливих відзнак: він є Заслуженим артистом України, крім того, має науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук, а також був народним депутатом у шостому скликанні. Рок-музикант був одним з активних учасників Революції гідності у 2013-2014 роках.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео