Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Друга ріка" дала унікальний концерт

"Друга ріка" дала унікальний концерт
186454 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український рок-гурт «Друга ріка» виступив у незвичному амплуа. Колектив відіграв два концерти під акомпанемент Національного оркестру народних інструментів


Український рок-гурт «Друга ріка» виступив у незвичному амплуа. Колектив відіграв два концерти під акомпанемент Національного оркестру народних інструментів. Це стало своєрідним експериментом і для музикантів, і для їхніх прихильників, покликаним популяризувати народну музику.

Гурт «Друга ріка» на чолі з солістом Валерієм Харчишиним дала два концерти у Національній опері під акомпанемент Національного академічного оркестру народних інструментів. Як розповів лідер рок-гурту Валерій Харчишин, головна мета такої програми – привернення уваги до народних інструментів, які через масове захоплення молоддю гітарною рок-музикою втрачають свою популярність. Музиканти намагалися довести, що трембіти, цимбали та інші народні інструменти є не гіршими за традиційні гітари, оскільки вони роблять музику глибшою і цікавішою.

Частину зібраних на концертах грошей музиканти «Другої ріки» вирішили віддати на користь військових, постраждалих під час АТО.

Враховуючи аншлаг, якими відзначилися обидва концерти «Другої ріки» у Національній опері, можна зробити висновок про те, що експеримент рок-колективу став вдалим.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео