Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жан-Клод Ван Дамм хоче зберегти сім’ю

Жан-Клод Ван Дамм хоче зберегти сім’ю
133152 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відомий голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм вирішив залишитися у шлюбі з дружиною, незважаючи на те, що подружжя вже подало заяву на розлучення.


Відомий голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм вирішив залишитися у шлюбі з дружиною, незважаючи на те, що подружжя вже подало заяву на розлучення. За словами зірки бойовиків, його стосунки з дружиною зараз міцні як ніколи раніше.
Всесвітньо відомий актор Жан-Клод Ван Дамм зі своєю дружиною Гледіс Португес подали заяву на розлучення, про що офіційно повідомили ще у березні. Однак тепер Ван Дамм розповів, що йому вдалося зберегти родину перш за все через те, що розлучення – дуже важкий процес, особливо для дітей. Зараз актор може похвалитися міцними стосунками з дружиною.
Ініціатором розлучення, що так і не відбулося, була дружина актора Гледіс. У поясненні до заяви вона написала, що між нею і чоловіком виникли розбіжності, що не можна розв’язати.
Розповідаючи подробиці пресі, Ван Дамм пояснив, що зараз у світі відбувається дуже багато розлучень, і пара не хоче поповнювати цей список.
Подружжя вже розлучалося у 1992 році, проживши на той момент разом 5 років, однак за 7 років одружилися знову. У шлюбі виховується двоє дітей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео