Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олег Скрипка встановить рекорд

Олег Скрипка встановить рекорд
26731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рок-музикант та суспільний діяч Олег Скрипка планує встановити світовий рекорд: під час традиційного фестивалю «Країна мрій» він хоче запустити в небо найбільший рушник з національною українською символікою


Рок-музикант та суспільний діяч Олег Скрипка планує встановити світовий рекорд: під час традиційного фестивалю «Країна мрій» він хоче запустити в небо найбільший рушник з національною українською символікою.
Олег Скрипка, який є організатором найбільшої української етно-події «Країна мрій», вирішив встановити новий рекорд. Музикант хоче запустити величезний рушник, прикрашений національною українською символікою. Рушник піднімуть над землею за допомогою повітряних куль. Для того щоб цей захід визнали рекордом, його зафіксують запрошені для цього представники Книги рекордів України.
Для створення рушника-рекордсмена запросили майстрів, які підготували полотно розміром 800 квадратних метрів. На білу тканину був нанесений спеціальний ескіз у національному стилі.
Крім естетичної мети, за словами фронтмена гурту «Воплі Відоплясова», цей рушник має стати символом відродження України, свідченням того, що українці прагнуть до розвитку і зростання.
Фестиваль «Країна мрій» традиційно проходить на Співочому Полі. Цього року подія триватиме 20-21 травня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео