Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ріанна допомагатиме онкохворим

Ріанна допомагатиме онкохворим
53389 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома американська співачка Ріанна знайшла своє призначення – крім музичної кар’єри вона вирішила надавати допомогу людям, що мають онкологічні захворювання


Відома американська співачка Ріанна знайшла своє призначення – крім музичної кар’єри вона вирішила надавати допомогу людям, що мають онкологічні захворювання. Співачка створила власний фонд, призначений для зібрання коштів для допомоги хворим на рак.
Благодійна організація, яку започаткувала співачка, має назву Clara Lionel Foundation. Головне призначення фонду – збір коштів для лікування людей, хворих на онкологію. Для того щоб суспільство дізналося про діяльність фонду, зірка світового масштабу зняла соціальний ролик, героями якого стали сама співачка, її мати, а також люди, які отримали допомогу від благодійного фонду.
До ідеї створити фонд, покликаний допомагати хворим на онкологію, призвела смерть бабусі співачки, яка також мала ракове захворювання.
Ріанна вже давно займається доброчинністю. Так, вона неодноразово допомагала своїм співвітчизникам з Барбадосу: ще у 2012 році внесла 1,75 мільйона у реконструкцію лікарні, після чого онкологічний центр пообіцяли назвати її ім’ям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео