Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Крістен Стюарт назвали найстильнішою зіркою

53468 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американську актрису Крістен Стюарт удостоїли звання найбільш стильної знаменитості. Таке визнання зірка отримала від відомого у всьому світі журналу Glamour. Зірка “Сутінок” на одну сходинку рейтингу випередила наречену свого партнера за фільмом Роберта Паттінсона.

Відома голлівудська актриса Крістен Стюарт, яка стала зіркою завдяки участі у культовому американському фільмі “Сутінки”, визнана найбільш стильною зіркою. Такою її назвали у рейтингу журналу Glamour. Молода актриса у рейтингу опинилася на одну сходинку вище, ніж FKA Twigs наречена Роберта Паттінсона, який у “Сутінках” грав коханого героїні Стюарт і якого самій Стюарт “записували” у коханці. На відміну від постійної учасниці рейтингу Крістен Стюарт FKA Twigs потрапила до нього вперше. Стюарт же минулого року, на думку творців рейтингу, мала “бронзу”.

Наступною після Крістен Стюарт та FKA Twigs у рейтингу найбільш стильних зірок є Емма Уотсон. Їй у свою чергу вдалося випередити саму Кейт Міддлтон, яка перебуває у списку Glamour на четвертому місці. Замикає першу п’ятірку стильних зірок Тейлор Свіфт, а улюблениця більшості шанувальників жіночої краси Анджеліна Джолі — цього року лише на 10 місці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео