Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Девід Бекхем - перший у рейтингу сексуальності

240895 ПЕРЕГЛЯДІВ

Один з найвідоміших футболістів світу Девід Бекхем став володарем ще одного «титулу»: журнал People назвав його найсексуальнішим чоловіком сучасності. Рейтинг цього таблоїду спортсмен очолив уперше.

Зірка світового футболу Девід Бекхем, якому вже виповнилося 40 років, був визнаний журналом People найсексуальнішим чоловіком сьогодення. Переможцем цього рейтингу футболіст та зразковий сім’янин став уперше.

Про те, що Девід Бекхем став переможцем рейтингу журналу People, стало відомо під час одного з розважальних шоу. Дізнавшись про титул, що йому присвоїли, Бекхем у жартівливій манері зізнався, що йому дуже приємно отримати таке визнання. Подяку відомому журналу висловив спортсмен і у соцмережі, а також зізнався, що завжди ніяковіє, коли йому вручають подібні відзнаки. Найбільшою втіхою, як розповів Бекхем, такі “титули” є для його матері, яка дуже пишається сином.

Дружина Девіда Бекхема Вікторія повністю погодилася з визнанням People, сказавши, що її чоловік дійсно найсексуальніший та найпривабливіший.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео