Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Супергерої коміксів «Marvel» осідлали байки від «Harley-Davidson»

Супергерої коміксів «Marvel» осідлали байки від «Harley-Davidson»
189564 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітньо відома американська компанія з понад віковою історією та досвідом створення чи не найкращих мотоциклів у світі привернула до себе чергову порцію шаленої уваги з боку широкого загалу. Зважаючи на той факт, що голлівудські екранізації популярних коміксів «Marvel» вже встигли зібрати у світовому кінопрокаті вражаючі мільярди доларів та здобути прихильність усіх фанатів неймовірного й оригінального кіновсесвіту, у «Harley-Davidson» прийняли безпрецедентне, але вірне за всіма параметрами рішення створити ексклюзивну лінію мотоциклів, присвячених 25-ти найпопулярнішим героям «Marvel».

Чорна Вдова, Людина-павук, Залізна людина, Капітан Америка, Халк, Тор, Чорна Пантера, Людина-мураха, вартові Галактики та Примарний вершник – далеко не повний перелік імен супергероїв коміксів, котрим виробник культових мотоциклів вирішив віддати належну шану. До того ж, цього року своєрідний ювілей відмітить улюбленець дітей та дорослих Капітан Америка, котрий вперше з'явився у якості персонажу на сторінках коміксових видань рівно 75 років тому.

Парадоксально, але присвячена «Marvel» мотоциклетна лінія від «Harley-Davidson» має суперлімітований характер, оскільки жоден з 25-ти унікальних супергеройських мотоциклів придбати не можна. Але – його можна виграти і саме у такий спосіб американська компанія має намір знайти тих щасливчиків, котрі стануть майбутніми володарями оригінальних мотоциклів. Щоправда, проводитиметься розіграш виключно на території Австралії та Нової Зеландії серед тих учасників, котрі голосуватимуть за найкращий мотоциклетний дизайн на офіційному сайті «Harley-Davidson».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео