Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вагітна Ірина Шейк на показі від Victoria's Secret

Вагітна Ірина Шейк на показі від Victoria's Secret
190253 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Покази від Victoria's Secret відомі у всьому світі. Це урочиста подія з безліччю декорацій, шику, блиску і бездоганної нижньої білизни від кутюр. Але, головними в цьому виході вважають найкрасивіших «ангелів», відомих супермоделей з суперфігурами.

     Чи не так давно, інтернет облетіли чутки про вагітність однієї з учасниць - Ірини Шейк. Засоби масової інформації стверджували, що дівчина вагітна від свого коханого, ім'я якого не менш відоме. Модель повинна була народити первістка Бредлі Куперу. Їх роман довго обговорювали журналісти. Але незабаром ця новина стихла, оскільки їй не було ніяких підтверджень.

     Днями відбувся черговий показ білизни від Victoria's Secret, в якому також брала участь Ірина. Дівчина одягла білизну, елементами яких були пеньюари, і не дарма. Вона намагалася прикрити свій кругленький живіт. Цього разу модель дійсно вагітна, вся білизна виглядала на ній ніжно і сексуально, як личить «ангелу» показу. Здається, що б вона не робила, все одно залишиться секс-символом і об'єктом зітхання чоловіків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео