Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Павич у світському оточені

Павич у світському оточені
132728 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гостей гала-вечері, на честь покійного англійського дизайнера модного одягу Олександра Маккуіна в Лондоні, шокувала епатажна співачка FKA Twigs (Талія Барнетт), одягнувши неймовірно барвисту сукню дизайнера


Гостей гала-вечері, на честь покійного англійського дизайнера модного одягу Олександра Маккуіна в Лондоні, шокувала епатажна співачка FKA Twigs (Талія Барнетт), одягнувши неймовірно барвисту сукню дизайнера.

 
Нагадаймо, Олександр Маккуін помер у 2010 році. Його чотири рази визнавали найкращим британським модельєром, а покази його колекцій завжди вирізнялися зухвалістю. Більшість його вбрання не одягнути в повсякденному житті, натомість воно чудово підходило для шоу.
Наречена актора Роберта Паттінсона хотіла віддати данину відомому дизайнеру, тож обрала вбрання з його колекції весна-літо 2008. Сукня не лише вражає своїм кольоровим різноманіттям, але й хвостом, ніби в павича.
Вечор пам’яті відвідало чимало топ-моделей, що працювали разом із Маккуіном – Наoмі Кeмпбелл, Кeйт Мoсс, Пoппі Дeлевінь. Чимало гостей були одягнені в одяг дизайнера, але скромніший, ніж сукня Барнетт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео