Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ксенія Собчак вразила росіян українською вишиванкою

Ксенія Собчак вразила росіян українською вишиванкою
133189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандальна телеведуча Ксенія Собчак вирішила зайвий раз продемонструвати свою прихильність до української культури – на російський кінофестиваль вона прийшла у українській вишиванці


Скандальна телеведуча Ксенія Собчак вирішила зайвий раз продемонструвати свою прихильність до української культури – на російський кінофестиваль вона прийшла у українській вишиванці.
Ксенія Собчак відвідала кінофестиваль «Тавр» у Сочі, вдягши незвичне для російських реалій вбрання – вишиту в українському стилі сукню. У своєму інстаграмі телеведуча розмістила своє фото у вишуканій вишиванці, додавши, що йде на фільм Вирипаєва «Порятунок» у сукні українського дизайнера. Наприкінці свого посту у соцмережі Собчак зізналася у великій прихильності до дизайнера, який створив цю сукню.
Ще раніше Ксенія Собчак здивувала російське суспільство не менш епатажним вчинком – до Дня перемоги вдягла сукню кольорів георгіївської стрічки, зізнавшись, що у зв’язку з останніми подіями цей символ викликає в неї не найкращі асоціації.
Любов та повага до української культури та незалежності України була властива опозиційній російській журналістці вже давно. Цю ідею вона захищає з часів Євромайдану та незаконної анексії Криму.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео