Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські дороги – одні з найгірших у світі

Українські дороги – одні з найгірших у світі
108556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навіть асфальтове покриття у південно-східному африканському Мозамбіку краще, ніж аналогічне, але - в Українській державі. Такого висновку дійшли аналітики міжнародної організації «Всесвітній економічний форум», котрі склали рейтинг найгірших доріг у світі. Так, зі 138-ми країн наша держава посіла 134-те місце, випередивши Парагвай (135-те місце), Конго (136-те місце), острови Мадагаскар (137-ме місце) та Маврикій (138-ме місце). І це – незважаючи на досить активний процес ремонту асфальтового покриття, котрий триває в Україні вже не перший рік.

Варто відзначити, що Російська Федерація розташувалася недалеко від Україні - на 123-му місці. А перші місця та почесні звання найкращих доріг у світі цілком справедливо отримали такі держави як Об'єднані Арабські Емірати, Сінгапур, Гонконг, Нідерланди та Японія.

Цікаво, що саме автомобільні українські дороги, спираючись на аналітичні показники, є для транспортної інфраструктури нашої держави найгіршими. У контексті ж якості авіатранспорту Україна займає 103-тє місце, 34-ту позначку – у залізничній галузі та 75-тий щабель – у загальному рейтингу конкурентоспроможності країн світу у транспортній сфері.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео