Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові автомобілі «Ferrari»

Нові автомобілі «Ferrari»
135756 ПЕРЕГЛЯДІВ

     740 кінських сил, вражаючий дванадцятициліндровий двигун об'ємом у майже 6,5 літрів та повний рестайлінг і без того, здавалося б, ідеального за всіма параметрами салону – саме такими характеристиками наразі може (і буде) хизуватися оновлена «Ferrari F12 Berlinetta», виконана у магнетичній і витриманій «карбоновій» стилістиці.


     Завдяки трохи більшій кольоровій лаконізації, розробники автомобілю культового і всесвітньо відомого бренду зробили свою «берлінетту» більш хижою, спортивною та агресивною. У продажу нова «F12» з'явиться не раніше наступного літа, а коштуватиме 450 тисяч американських доларів.
     Вартість ще однієї новинки від «Ferrari» - новенької «GTC4 Lusso» - поки що тримається у секреті. Проте, її технічні характеристики вражають вже зараз – це неймовірний турбомотор, 610 кінських сил, восьмициліндровий двигун та чотири комфортабельних місця у салоні авто. Цікаво, що «Lusso» стане першою моделлю італійського автовиробника, одночасно оснащеною і потужним турбо, і одразу чотирма пасажирськими кріслами.

     Офіційна презентація автомобіля очікується цього року у Парижі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео