Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Баскетбольна асоціація "Фінікс Санз" підписала контракт із українцем на наступний сезон

147980 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український баскетболіст Олексій Лень підписав новий контракт на продовження нового сезону 2016-17 із клубом НБА. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу. Також в повідомленні йдеться про положення гравців: Арчі Гудвін - захисник, Олексій Лень - центровий, Ті Джей Уоррен - форвард.

Український баскетболіст показав гарну статистику в іграх перед початком сезону: 10,2 очок; 1,6 блоків та 6,0 підбирань.

У минулому сезоні Лень став одним із найкращих гравців клубу з блокування атак суперника, зайнявши сьоме місце у рейтингу НБА з-поміж гравців, які мають 2,5 блоків за тридцять шість хвилин на майданчику.

В загальному, за усю спортивну кар’єру у клубі Олексій Лень набирає 6,3 бали, робить 1,5 блоків а 6,6 підбирань за двадцять дві хвилини гри. Баскетболіст зіграв у 69 ігор. Минулого сезону на його рахунку 44 гри з 6,9 очок; 1,9 блоку та 7,7 підбору за двадцять чотири хвилини і дві десяті секунди гри.

З початку сезону 2013-14 Олексій Лень грає за північноамериканську національну баскетбольну команду - одну з найсильніших ліг у світі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео