Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зірковий матч НБА-2017 пройде у Новому Орлеані

Зірковий матч НБА-2017 пройде у Новому Орлеані
110880 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський Шарлотт – найбільше місто штату Північна Кароліна – не прийматиме Матч Усіх Зірок НБА наступного року через утиснення прав секс-меншин. Згідно законодавчої бази США, її документ передбачає користування трансгендерних чоловіків та жінок виключно тими громадськими вбиральнями, котрі відповідають статі, з якою американський громадянин-трансгендер був народжений. Хоча цей закон у Північній Кароліні є цілком легітимним, він, тим не менш, являє собою дискримінацію сексуальних меншин США, що дуже непокоїть представників НБА. Тому зіркову подію перенесуть до Нового Орлеану, розташованого в Луїзіані.

Варто відзначити, що організатори Матчу поки що не підтвердили офіційну назву того міста, котре прийде на зміну Шарлотт. Але Новий Орлеан вони називають найімовірнішим кандидатом для цього, оскільки у місті подібні заходи вже проходили двічі – 2008-го та 2014-го.

Цікаво, що в НБА все-таки не відкидають можливості проведення Матчу Усіх Зірок у Шарлотт у 2019-му році. Але – тільки після досягнення бажаного консенсусу щодо секс-меншин у цьому штаті.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео