Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Дабл-дабли Монро та Дженнінгса принесли "Пістонс" перемогу над "Нетс"

Новини спорт: Дабл-дабли Монро та Дженнінгса принесли "Пістонс" перемогу над "Нетс"
158791 ПЕРЕГЛЯДІВ

У черговому поєдинку регулярного чемпіонату НБА, "Детройт Пістонс" приймав на своєму паркеті гостей з Брукліну – "Нетс". Господарі після того, як розірвали солідний контракт з баскетболістом Джошем Смітом, через якого клуб будував свій колектив останні роки – "Поршні" вперше за останні 5 років зуміла виграти 7 матчів підряд


У черговому поєдинку регулярного чемпіонату НБА, "Детройт Пістонс" приймав на своєму паркеті гостей з Брукліну – "Нетс". Господарі після того, як розірвали солідний контракт з баскетболістом Джошем Смітом, через якого клуб будував свій колектив останні роки – "Поршні" вперше за останні 5 років зуміла виграти 7 матчів підряд. Найціннішими перемоги варто було відзначити над такими техаськими клубами, як "Даллас Маверікс" та чинним чемпіоном "Сан-Антоніо Сперс". Однак серія була перервана в останньому матчі "Атлантою", але колектив Ван Ганді це не бентежило, адже "Детройт" приймав одного із головних конкурентів за потрапляння до серії плей-офф – "Бруклін Нетс" і перемога у цій баталії мала змогу дозволити господарям ще один крок до потрапляння у топ-8 Східної конференції.
На початку зустрічі гарно себе зарекомендував центровий "Пістонс" Драммонд 6-2. Досвідчені гравці "Брукліну" Кевін Гарнетт та Джо Джонсон своїми потрапляннями зі статичних позицій, не дозволили опонентам відірватися у рахунку 8-7. Коулдвел-Поп двічі підряд засмутив суперників своїми триочковими. На першу перерву команди пішли лише за 1 очка переваги господарів, оскільки у суперників Мейсон Пламлі декілька разів відзначився слем-данками 21-22.
На початку наступного відрізку "Детройту" вдалося вирватися на відстань у 7 балів – Джоді Мікс забив ендван, а швед Жеребко влучив дальню спробу. Надалі команди збилися на три очкові спроби, котрих долітало в ціль напрочуд мало – Телетович, Батлер були першими, хто найбільше разів припустився помилок. До другої половини команди підійшли за рівного рахунку 47-47.
Жоден із колективів протягом третього періоду не думав поступатися – це підтверджував рахунок на табло та рівна боротьба на паркеті 54-52. Брендон Дженнінгс почав брати ініціативу у свої руки та обігравати суперників один на один 66-62. Аугустін та Морріс відповіли один одному дальніми влучаннями – невелика перевага "Поршнів" залишалася 77-74. "Нетс" робили ставку на позиційний розіграш атак, натомість їх супротивники при будь-якій можливості прямували у прориви і за 4 хвилини до кінця зустрічі, "Пістонс" двічі скористалися цим і збільшили свій гандикап. Як наслідок господарі тріумфували 98-93, при цьому Монро та Дженнінгс записали до свого активу дабл-дабли.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео