Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Рекорд Леня за кількістю підбирань не допоміг "Фініксу" перемогти "Мемфіс" в двох овер

Новини спорт: Рекорд Леня за кількістю підбирань не допоміг "Фініксу" перемогти "Мемфіс" в двох овер
132351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після чималої кількості хибних кидків обох команд, рахунок відкрити вдалося важкому форварду "Фінікса" Маркіфу Моррісу.


Після чималої кількості хибних кидків обох команд, рахунок відкрити вдалося важкому форварду "Фінікса" Маркіфу Моррісу. У відповідь гостям, досвідчений гравець "Гріззліс" Зек Рендольф, тричі відправив помаранчевого у ціль. Після цього єдиний українець в НБА Олексій Лень, отримав м’яч на середній дистанцій та на дриблінгу практично позбувся від опіки найкращого захисника 2013 року Марка Газоля і закинув легкі 2 очки. Однак Рендольф демонстрував неймовірні результати – американець здобув усі 12 очок для "Мемфіса", після чого наставник "Санз" Джеф Хорнасек взяв тайм-аут. Невисокого зросту захисник "Фінікса" Айзея Томас, вдало увійшов у гру і першим дотиком до м’яча надіслав його у ціль 18-9. Один із лідерів гостей – словенець Горан Драгіч, у своїй улюбленій манері завершив двічі атаки колективу (з проходу).
За хвилину до кінця 1 чверті на паркет з’явився новачок "Фінікса" Брендан Райт, котрий був обміняний з "Бостона", а в протилежному напрямку від "Санз" відправили захищений пік першого раунду драфту 2015 року. Але перша дія Райта була зі знаком мінус – форвард/центровий припустився пробіжки.
За 6 з половиною хвилин до кінця першої половини при рахунку 34-25 на користь "Мемфіса", на паркет з’явився наш співвітчизник. Марк Газоль зупинив ефектним блок-шотом у швидкому наступі Драгіча. Ще двома очками відзначився Лень після скидки від партнера – Олексій вільний під кільцем забив згори. Протистояння Леня з Газолем продовжувалось впродовж усієї гри – Олексій отримав блок-шот від іспанця, а потім українець порушив правили при кидку Марка 57-43. Через кілька хвилин Лень пограбував біля чужого кошика Конлі і забив свій кидок з фолом.
За хвилину до кінця основного часу "Фінікс" продовжував поступатися 98-93, але перехоплення Бледсо та влучний кидок Маркіфа Морріса, перевели гру в овертайм. Однієї п’ятихвилинки не вистачило клубам для вирішення звання тріумфатора зустрічі, котра продовжилася в наступному овертаймі. Як наслідок "Санз" підтвердили свою негативну статистику в овертаймах цього сезону – 0 перемог та 3 поразки і поступилися з рахунком 110-122.
Варто відзначити, що у підсумку Олексій Лень зумів оновити свій рекорд кар’єри у кількості підбирань – 13, а також додав до свого активу 14 очок, 2 блок-шоти та 3 втрати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео