Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Чергова гарна гра Олексія Леня позначилася на результаті його "Фінікс Санз"

Новини спорт: Чергова гарна гра Олексія Леня позначилася на результаті його "Фінікс Санз"
238186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча господарі нинішньої зустрічі "Фінікс Санз" мав кращі результати за "Клівленд" у ході нинішнього сезону (22 перемоги та 18 поразок), але команда із Заходу вела важку боротьбу за потрапляння в плей-офф з такими міцними колективами, як "Нью-Орлеан Пеліканс" та "Оклахоми"


Хоча господарі нинішньої зустрічі "Фінікс Санз" мав кращі результати за "Клівленд" у ході нинішнього сезону (22 перемоги та 18 поразок), але команда із Заходу вела важку боротьбу за потрапляння в плей-офф з такими міцними колективами, як "Нью-Орлеан Пеліканс" та "Оклахоми". В той час "Кавальєрс" мали однакову кількість поразок та перемог – по 19, але шанси на не потрапляння команди в раунд матчів на виліт Східного узбережжя, були доволі мізерними.
Після 9 матчів підряд, нарешті на паркет повернулась головна зірка "Кавальєрс" та усієї ліги – Леброн Джеймс, який пропускав поєдинки із-за пошкодження. Рахунок у зустрічі вдалося відкрити українському центровому "Санз" Олексію Леню, котрий обіграв біля кільця російського візаві Тимофія Мозгова. На такий розвиток подій лідер гостей Джеймс відповів проходом по лицьовій лінії та забиванням м’яча згори через Леня 6-4. У середині періоду Лень побачив забігання свого партнера Еріка Бледсо і миттєво заграв його під чужим кільцем 14-11. Через кілька хвилин Бледсо віддав належне нашому співвітчизнику і нагородив його своєчасною передачею. Згодом важкий форвард господарів Маркіф Морріс завдав важкого удару опонентам, влучивши 2 підряд дальні кидки 24-16.
У другій чверті перевага господарів продовжувала триматися. При першій появі Леня в наступному відрізку, Олексій допоміг Бледсо заслоном і той нагородив українця результативною скидкою після якої наш центровий забив згори 45-37. Швидкі атаки "Фінікса" зводили нанівець усі спроби гостей відігратися у рахунку, головною загрозою контратак у "Санз" являвся Горан Драгіч. Айзея Томас спровокував Джеймса на порушення правил при дальньому кидку і покарав гостей трьома влучними штрафними кидками.
Третій період розвивався за сценарієм попереднього – на кожний забитий м’яч "Клівленду", "Фінікс" відповідав своїми влучаннями. Маркіф Морріс був нестримним того вечора – форвард станом на 32 хвилину баталії міг похвастатися 24 очками та тільки 3 промахами з гри. Два дальні кидки Джей Ар Сміта дозволили "Кавальєрс" зменшити різницю з 19 до 14 очок. За лічені секунди гості зуміли наблизитися на відстань у 6 очок.
Після затяжного ривку від гостей 21-3, доля матчу вирішувалась у напруженій та рівній боротьбі, в якому краще себе показали господарі 107-104.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео