Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: 37 очок в графі результативності Ламаркуса Олдріджа виявилося замало аби перемогти "Ло

Новини спорт: 37 очок в графі результативності Ламаркуса Олдріджа виявилося замало аби перемогти "Ло
158847 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гості з Лос-Анджелесу приїхали перевірити свої сили у грі з місцевими "Трейл Блейзерс", котрі шли на 2-му місці Західної конференції маючи 30 перемог при 8 поразках.


Гості з Лос-Анджелесу приїхали перевірити свої сили у грі з місцевими "Трейл Блейзерс", котрі шли на 2-му місці Західної конференції маючи 30 перемог при 8 поразках.
На майстерні два очки від Кріса Камана, гравці "Кліпперс" відповіли ефектним данком у швидкій атаці центровим Деандре Джорданом. Ламаркус Олдрідж декількома обманними рухами під чужим кошиком розгойдав свого захисника і без перешкод відправив помаранчевого у ціль 6-6. Вперше у поєдинку Блейк Гріффін перевірив свої сили кидком із середньої відстані і це йому вдалося з позитивним результатом. Кріс Пол скористався заслоном свого товариша по команді Блейка та позбувшись опіки надіслав помаранчевого у кільце.
Кріс Каман не побоявся піти в прохід під кількох "бігменів" "Кліпперс" та заробив окрім двох набраних очок ще й фол на собі – 29-27. Однак згодом Джамал Кроуфорд набрав 8 підряд очок та поставив лосанджелесців на більш привичну перевагу у рахунку. Запасний центровий "Портленда" Меєрс Леонард, зумів відзначитися із практично дальньої дистанції, трохи заступивши за дугу. Олдрідж продовжив свою лідерську ходу та надсилав м’яч у чуже кільце на будь-який смак, тому до кінця 1 половини, баскетболіст мав на своєму рахунку 22 очки. В деякий момент, баскетбол на майданчику почав відбуватися за найкращим сценарієм для глядачів – команди дуже швидко переходили центр паркету та відзначалися великою кількістю втрат.
Лідер за кількістю три очкових в лізі гравець господарів Веслі Метьюз, відзначився вже 118 для себе дальнім влучним кидком. Однак снайпер "Парусників" Редік не забарився із відповіддю 64-57. Олдрідж через руки суперників все одно влучив свою спробу із середньо-дальньої відстані і скоротив відставання "Портленду" до 3 балів. В кінці 3-го періоду зусиллями різних гравців з лінії штрафних, рахунок був зрівняний 72-72.
В заключному відрізку зустрічі "Кліпперс" відпустили від себе опонентів, але за 5 хвилин до кінця матчу дует Пол-Гріффін вирівняли рахунок 85-85. Міцнішими нерви в останні хвилини баталії опинилися у гравців з Лос-Анджелесу, котрі святкували важливу для себе перемогу 100-94.
Варто нагадати, що команди вже проводили між собою гру у регулярному сезоні – 11 жовтня 2014 року, "Кліпперс" нанесли поразки "Портленду" 106-102.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео