Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Детройт" продовжив сходження в чемпіонаті НБА, перегравши "Філадельфію"

Новини спорт: "Детройт" продовжив сходження в чемпіонаті НБА, перегравши "Філадельфію"
185347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аутсайдери зустрічі "Філадельфія 76", котра практично втратила шанси на потрапляння до кращої вісімки Сходу, у першій атаці "Детройту" перехопили м’яч, але точності форварду Ковінгтону не вистачило.


Аутсайдери зустрічі "Філадельфія 76", котра практично втратила шанси на потрапляння до кращої вісімки Сходу, у першій атаці "Детройту" перехопили м’яч, але точності форварду Ковінгтону не вистачило. Задня лінія "Пістонс" дозволила почати матч із невеликої переваги у вигляді 6 очок – 8-2. Дженнінгс почав бомбардувати чужий кошик і це призвело до хвилинної перерви від наставника "76-х". Два дальніх кидки від Сінглера та Коулдвела-Попа дозволили передувати у рахунку 21-9. Дальня артилерія "Поршнів" працювала на максимумі – за дві хвилини до кінця, команда Ван Ганді закинула вже 7 триочкових.
Свої перші кидки не реалізував Джоді Мікс і тим самим не давав змоги збільшити перевагу своїм партнерам 31-21. Атака гостей виглядала мляво та невпевнено – це перетворювалося в неточні паси, неочікувані та невдалі прийоми помаранчевого, а також кидками зі спротивом 41-27. Канадський центровий оборонного типу "Пістонс" Джоель Ентоні, отримав довіру від тренера та вперше вийшов на паркет у зустрічі і першим дотиком виправив неточний кидок партнера по команді Ентоні Толлівера. Домінування господарів збільшувалося у рахунку – втрата Уілльямса призвела до швидкого та результативного нападу "Детройту". Майкл-Картер самотужки почав діяти і на кроссовері прибрав захисника, а інший оборонець не встиг та порушив правила при влучному кидкові розігруючого "Філадельфії". Згодом Уілльямс ще одного разу пройшов під кільце та забив з фолом 56-36.
Наступна половина гри почалася перспективно для "Філадельфії" – з данку Макденіелса. Хенрі Сімс зумів виправити свою помилку в нападі і додав з другої спроби помаранчевого у кільце 66-52. Толлівер відгукнувся на скидку свого партнера та без роздумів надіслав м’яч у кільце суперників. Толлівер закинув у швидкій атаці ще 2 очки, а Сінглер за 5 секунд зо завершення чверті, перехопив круглого та з кута майданчику поставив суперників у незручне положення 81-62.
Аугустін віддав приховану передачу, загострюючи під кільце на Монро, однак важкому форварду не дали забити легкий м’яч, порушивши на ньому правила. Серія втрат філадельфійцям не дозволили навіть подумати про можливий позитивний результат – за 4 хвилини до кінця "Детройт" передував 101-77, тому фінальний рахунок також залишився за "Поршнями" 107-89.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео