Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Клівленд" у черговому турі НБА легко розправився із "Чикаго"

Новини спорт: "Клівленд" у черговому турі НБА легко розправився із "Чикаго"
105942 ПЕРЕГЛЯДІВ

Яскраві команди Східної конференції розпочали баталію з кількох втрат та хибних кидків.


Яскраві команди Східної конференції розпочали баталію з кількох втрат та хибних кидків. Перші очки в матчі були записані на прізвище російського центрового у складі "Кавальєрс" Тимофія Мозгова – його напарник Леброн Джеймс побачив врив під кільце Тимофія і відразу переправив помаранчевого до його рук. У неприємне зіткнення з Гібсоном потрапив форвард господарів Кевін Лав (отримав головою у ніс), після чого йому прийшлося відправитися на лаву для запасних. Сміт у вільній позиці отримав передачу та закинув три очки 9-4, а пізніше Леброн продерся через двох опікунів і ефектним та результативним проходом завершив атаку.
Трістан Томпсон та Тадж Гібсон відмітилися ідентичними підбираннями на чужих кошиках і допомогли своїм командам набрати очки чи заробити штрафні кидки. За допомогою проходу Джеймса через купу гравців супротивника, "Кавальєрс" відірвалися на відстань у 9 очок. Пау Газоль, котрий чудово вміє знаходити можливості для кидків з середньої відстані та має гарний відсоток влучань з такої дистанції, заробив ще 2 очки, закинувши через руки Мозгова. Гібсона залишили оперативний простір аби той спробував обіграти сам на сам Лава – так і сталося, Тадж пішов у центр і з контактом та порушенням правил забив з-під Лава. Далі сталося чимало порушень правил у гравців "Клівленду" – Роуз, Батлер та Гібсон ставали на лінію пробиття порушень правил.
Мозгов вирішив діяти у стилі Газоля та забив кидок з 6 метрів 48-34. Баскетболісти "Чикаго" отримали можливість убігти у прорив 4 в 1 оборонця і в граціозному вигляді Роуз завершив атаку. Третій відрізок гри відкрив дальнім потраплянням Кевін Лав і відставання "Буллс" ставало катастрофічним 57-39. Роуз потрапив із-за дуги двічі, однак задоволеним собою лідер "Биків" не міг бути – 4 із 13 влучань з гри. Ірвінг з труднощами пройшов у трьох секундну зону суперника та зумів знайти момент для кидка, котрий потрапив у ціль 72-50.
Батлер порадував публіку та після "спіну" опинився один на один з кільцем і забив у нього м’яч згори. У Сміта та Ірвінга почали залітати практично кожний м’яч і "Чикаго" було важко знайти аргументи в такому випадку 84-59. Починалася заключна чверть, а Леброн Джеймс з розвороту через двох суперників відзначився двома очками, надалі ситуація не змінилася на паркеті і господарі святкували звитягу 108-94.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео