Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Чикаго" в овер-таймі здобуває важку перемогу над "Голден Стейт"

Новини спорт: "Чикаго" в овер-таймі здобуває важку перемогу над "Голден Стейт"
53085 ПЕРЕГЛЯДІВ

До очної зустрічі з "биками" "Воїни" підійшли маючи в активі 19-матчеву переможну серію на своєму паркеті. А "Чикаго", у свою чергу, міг похвалитися недавніми перемогами над "Далласом" і "Сан-Антоніо", які затихли розмови про відставку Тома Тібодо.


До очної зустрічі з "биками" "Воїни" підійшли маючи в активі 19-матчеву переможну серію на своєму паркеті. А "Чикаго", у свою чергу, міг похвалитися недавніми перемогами над "Далласом" і "Сан-Антоніо", які затихли розмови про відставку Тома Тібодо. У вівторок обидва суперники показали найвищий клас, і їх поєдинок закономірно видався на диво.
На перших порах напад "Голден Стейт" затьмарило все інше на майданчику, і до середини другої чверті каліфорнійці отримали "+10". І раптом "Чикаго" відповів власним ривком 10: 0, в ході якого Нікола Міротіч набрав 6 очок. Опоненти знову пішли по дистанції матчу ніздря в ніздрю.
Нову спробу відірватися "Воїни" зробили на початку заключної чверті. І знову, варто було господарям зробити різницю двозначної, "Чикаго" тут же парирував 7-очковим прискоренням. "Биків" тримало на плаву два чинники. Чудова гра передньої лінії: Газоль, Ноа, Гібсон і Міротіч зібрали 47 підбирань на трьох, всього на один менше, ніж весь "Голден Стейт". І чудова гра Роуза, який кинув 33 рази за зустріч. Правда, часто MVP-2011 відверто загравався. На його рахунку відразу 11 втрат і всього одна передача.
Зате віддав її Роуз в найпотрібніший момент. "Бики" примудрилися замкнути на своїй половині Стефена Каррі і обікрасти його. Роуз, який опинився з м’ячем, зробив звичний рух на кільце, але потім все-таки відпасував на периметр абсолютно одинокому Хайнріку. Той вивів "Буллз" вперед за 15,8 секунди до кінця, але цього не вистачило для перемоги.
Після промаху Ігуодали в атаці у відповідь 201-сантиметровий Дреймонд Грін двічі перестрибнув Ноа з Газолем і з другої спроби добив м’яч у кільце. Спроба Роуза з сиреною просвистіла мимо, і глядачі в Окленді побачили овертайм.
Спекотна боротьба продовжилася: "Бики" і "Воїни" по разу виходили вперед, а остання хвилина почалася при рівному рахунку. Порушив статус-кво Роуз, який не побоявся взяти на себе відповідальність, хоча на його рахунку до того моменту було 20 промахів. Його середній кидок через руки Томпсона, який вище за нього на 10 сантиметрів, опустився точно в сітку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео