Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НБА. "Оклахома-Сіті" та "Лейкерс" здобувають перемоги

НБА. "Оклахома-Сіті" та "Лейкерс" здобувають перемоги
26712 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо "Клівленд", який здобув 8 перемогу в 10 матчах, вже має непогані види на місце в трійці лідерів "Сходу", то для "Оклахоми-Сіті", шо чіпляється за восьму сходинку на "Заході", наступають важкі дні.


"Оклахома-Сіті" - "Денвер" - 119: 94
Якщо "Клівленд", який здобув 8 перемогу в 10 матчах, вже має непогані види на місце в трійці лідерів "Сходу", то для "Оклахоми-Сіті", шо чіпляється за восьму сходинку на "Заході", наступають важкі дні. "Громовержці" теж виграли 8-й з останніх 10 матчів, але при цьому втратили (мінімум на тиждень) свого лідера Кевіна Дюранта. Для перемоги над "Денвером" допомога чинного MVP ліги не знадобилася. Як і в попередній домашній грі - проти "Шарлотт".
У відсутність одного з кращих форвардів сучасності команда ризикує знову покинути зону плей-офф, куди вона з величезними труднощами повернулася після провального стартового відрізка регулярки, коли, так само залишившись без Дюранта, "Тандер" зазнав 12 поразок у 17 матчах. Турнірні перспективи "Оклахоми" тепер цілком залежать від MVP недавнього Матчу зірок Расселла Уестбрука, який тримається молодцем: 33 очки в матчі з "Шарлотт" і 21 - проти "Портленда". Вдобавок сьогодні Вестбрук роздав 17 гольових передач, 10 з яких припали на заключну чверть. Це перший випадок, коли гравець асистував партнерам двозначне число разів протягом однієї 12-хвилинки, з 14 січня 2014 року - тоді аналогічний "трюк" вдався Брендону Дженнінгсу.
"Лейкерс" - "Бостон" - 118: 111 ОТ Хоча два найтитулованіших клубу ліги, ще в 2010 році оспорювали чемпіонський титул у фіналі, нині знаходяться на дальніх підступах до зони плей-офф, це не заважає "Лейкерс" і "Бостону" перетворювати очні сутички в справжні трилери. Так вийшло і цього разу, коли каліфорнійці в драматичній боротьбі взяли верх над "Кельтами" в овертаймі (118: 111), перервавши свою 7-матчеву серію поразок і відсвяткувавши перший домашній успіх починаючи з 9 січня.
"Бостон" вів у рахунку більшу частину матчу - багато в чому завдяки вдалим діям свого новачка Айзейя Томаса, який виміняли "зеленими" на Юріїв день з "Фінікса". У середині заключної чверті потужний спурт зробив вже "Лейкерс" - 100: 90 після потрапляння Джеремі Ліна. А в додаткову п’ятихвилинку гру перевів точний дальній кидок захисника гостей Евері Бредлі за 0,9 секунди до сирени.
Загалом, чергове "класико НБА" вдалося, навіть незважаючи на відповідно 14-е і 12-е місця, займані "Лейкерс" і "Селтікс" у своїх конференціях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео