Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юрій Нестеренко: «Кличку не потрібен реванш»

53663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Юрій Нестеренко, котрий є самим відомим коментатором боксу в Україні, висловив свою точку зору щодо майбутніх кроків Володимира Кличка, аби повернути в родину чемпіонські пояси, котрі українець втратив в поєдинку з британцем Тайсоном Фюрі. Власне, судді віддали перевагу британцеві й свою перемогу він здобув за очками. Після поєдинку Володимир Кличко заявив про поєдинок – реванш.

Юрій Нестеренко висловив свою думку стосовно того, що логічніше було б якби поєдинок закінчився нічиєю. А також поділився думкою, що навряд чи Кличко зможе нокаутувати значно молодшого супротивника.

Дехто із спеціалістів та боксерів заявив, що настав час Володимиру Кличку залишити професійний бокс.

Стало відомо, що Кличко наполягає на реванші на початку 2016 року, обіцяючи повідомити деталі одразу, як буде досягнуто домовленості. До-речі, матч-реванш був прописаний в контракті.

В спорті можливий будь-який результат. Проте українець за роки своєї професійної кар’єри доводив, що може знову завоювати лідерські позиції й утримувати боксерську корону в одних руках понад одинадцять років. Не виключено, що й цього разу Володимир здивує своїх прихильників феєричною перемогою у матчі-реванші. Принаймні, цього йому бажають усі співвітчизники.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео