Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Боксери Узбекистану вперше стали найкращими на Олімпіаді-2016

Боксери Узбекистану вперше стали найкращими на Олімпіаді-2016
216663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цьогорічні яскраві та неймовірно напружені Олімпійські ігри вже позаду. І, хоча безкомпромісним переможцем Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро стали талановиті спортсмени Сполучених Штатів Америки, котрі виграли неймовірну 121-ну медаль, у тому числі й більше сорока золотих, кожна збірна, котра брала участь у всесвітньо відомих спортивних змаганнях, святкує свою особисту перемогу, спираючись на найкращі показники, продемонстровані у кожній окремій категорії Ігор.

Варто відзначити, що для спортсменів з Узбекистану цьогорічна Олімпіада стала вражаючим дебютом у контексті боксерських поєдинків. Вправні боксери країни не тільки залишили позаду себе таких сильних учасниць змагань як Кубу та Францію, а й отримали першу за всю історію своєї участі в Олімпійських іграх перемогу у категорії «бокс». Цікаво, що сталося це не тільки за кількісними, а ще й за якісними показниками.

Сім медалей – три золотих та порівну срібних і бронзових - завоювали спортсмени збірної Узбекистану у той час як в активі кубинців та французів – по шість нагород. Тим самим, країні вдалося стати першою у загальнокомандному боксерському заліку цьогорічної Олімпіади.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео