Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тайсон Ф’юрі впав у глибоку депресію

Тайсон Ф’юрі впав у глибоку депресію
27421 ПЕРЕГЛЯДІВ

Залишається лише місяць до однієї з найочікуваніших спортивних подій у світі – тріумфального бою-реваншу між українцем Володимиром Кличком та британцем Тайсоном Ф'юрі. Заочно цей поєдинок вже перетворився на найнепередбачуваніший та найскандальніший через особистість опального Тайсона, який то публікує на власній сторінці у «Facebook» принизливі пости стосовно своїх колег-боксерів, то намагається зірвати умови вже підписаного на реванш контракту, то потрапляє у поле зору антидопінгової комісії через інцидент із вживанням заборонених перед двобоєм речовин.

Але, здається, вербальні навички спортсмена нарешті зійшли нанівець. Принаймні, рідний дядько британця та, за сумісництвом, його тренер – Пітер Ф'юрі – констатує «глибоку депресію та різкі перепади настрою» у власного племінника.

За словами Ф'юрі-старшого, така поведінка Тайсона серйозно турбує увесь тренувальний табір. Тому, аби допомогти британцеві подолати цей стан, його дядько навіть звернувся за психологічною допомогою до провідних фахівців. Наразі відомо, що з Тайсоном вже працюють психологи.

Причини потрапляння Ф'юрі-молодшого до терен депресії досить туманні. Його дядько стверджує, що після перемоги над Володимиром Кличком із Тайсоном не поводилися як із дійсним Чемпіоном світу та навіть...зневажали, оскільки мало хто вірив у перемогу молодого британця над українцем-професіоналом. За словами самого Тайсона, проти нього просто було розпочато масштабну «кампанію ненависті», аби «помститися за перемогу над Кличком». Пітер Ф'юрі, коментуючи ці події, називає їх «полюванням на відьом» та стверджує, що «таким боксом» його племінник просто не бажає більше займатися.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео