Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Українські боксери Євгеній Хитров та Іван Редкач здобули перемоги та продовжили свої к

Новини спорт: Українські боксери Євгеній Хитров та Іван Редкач здобули перемоги та продовжили свої к
211923 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Кабазоні, що на США, середньоваговик з України Євгеній Хитров (8 перемог, жодної поразки, усі перемоги достроково), не відчув належного опору від свого суперника родом із Америки – Моріса Луісхоума (8 звитяг, 1 нічия та 1 поразка).


В Кабазоні, що на США, середньоваговик з України Євгеній Хитров (8 перемог, жодної поразки, усі перемоги достроково), не відчув належного опору від свого суперника родом із Америки – Моріса Луісхоума (8 звитяг, 1 нічия та 1 поразка). Бій продовжився лише три раунди, однак глядачі побачили, нокдаун одного із спортсменів вже у першому раунді. Раніше американець, котрий має солідний боксерський вік – 37, ще жодного разу не програвав, але вже в перші три хвилини опинився на підлозі рингу. Після такого розвитку подій, боксер ледь протримався до 1 перерви. Надалі хід поєдинку не змінився і ветеран в одному із моментів, від болі виплюнув капу. Черговий пропущений удар Луісхоумом, цього разу з правої від Хитрова – приніс ще одну дострокову перемогу українцю, а ось для Моріса ця поразка стала першою у його професійних боксерських виступах.
"Я налаштовувався на те, щоб гарно відбоксувати, тобто якість поєдинку виходила для мене на перше місце. Я шукав успішні моменти, але нагнітати не збирався. Планом було провести кілька раундів в спокійному ритмі, а вже починаючи з 4-го приступити до солідних атак. Зараз я готовий прийняти будь-який виклик. Отримати такі очікувані для мене зустрічі, доволі проблематично, але якби там не було, ми маємо відправитися до рідних земель та очікувати на наступні протистояння", - наголосив переможець бою.
В іншій баталії, котра носила характер центральної того вечора – 28-річний Іван Редкач (виступає у легкій вазі), продовжив свої виступи черговою перемогою. У протистоянні з досвідченим представником Гани Якубу Аміду (21 перемога, 6 нічиїх та 2 поразки) розпочався доволі нервово для нашого співвітчизника, хоча надалі пройшов за переваги Івана. Тактика спортсменів співпадала, вони обидві полюбляли проводити бої у ближній дистанції.
Головним моментом змагань став 6 раунд, коли африканець двічі впав на підлогу, зумівши підвестися після такого, сильний духом Аміду, протримався до гонгу, а після чого відмовився продовжувати бій.
"Я був готовий його нокаутувати, але кут майданчику його врятував. Якби поєдинок продовжився, я б закінчив з ним в наступному раунді. Я провів бій у чудовій фізичній формі. Скоро я стану чемпіоном світу. Це те, про що я мрію", - заявив непереможний українець.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео