Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Менеджер В.Кличко Бернд Бьонте: "І ми, і Володимир, хочемо боксувати в Нью-Йорку, тому

Новини спорт: Менеджер В.Кличко Бернд Бьонте: "І ми, і Володимир, хочемо боксувати в Нью-Йорку, тому
211760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бернд Бьонте, котрий являється головним менеджером чемпіону світу у суперважкій ваговій категорії за версіями WBA Super, WBO, IBF, WBO українця Володимира Кличко (63-3, 53 перемоги достроково), розповів усі деталі переговорів з приводу майбутнього поєдинку свого підопічного.


Бернд Бьонте, котрий являється головним менеджером чемпіону світу у суперважкій ваговій категорії за версіями WBA Super, WBO, IBF, WBO українця Володимира Кличко (63-3, 53 перемоги достроково), розповів усі деталі переговорів з приводу майбутнього поєдинку свого підопічного. За словами Бернда, перемовини йдуть в першу чергу з про бій з представником США Брайантом Дженнінгсом (19 перемог та жодного фіаско, 10 перемог КО).
Бій нашого чемпіона співвітчизника був раніше запланований з Брайантом на 25 квітня в Нью-Йорку. Але після того, як фірма "Gary Shaw Production" (представляла інтереси Дженнінгса), стала частиною "Roc Nation", то після цього переговори різко втратили своїх обертів.
"До цього часу у нас вже були перемови з стороною Брайанта, ми вже практично пожали руки один одному. Зараз ситуація кардинально змінилася, оскільки раніше переговори проводилися з Гері Шоу, а на даний момент Шоу став тривіальним працівником компанії "Roc Nation", тобто він вже не має права голосу при виборі суперника для свого боксера. У грудні минулого року, практично відразу після останнього бою Кличко, все для нашої сторони було прозоро ясним. Згодом Шоу вирішив продати свою власність і наші початкові домовленості вже не мають сили, тому потрібно починати перемовини з нуля з іншими особами і це приносить певні некомфортні відчуття", - заявив Бьонте.
"Незважаючи на це, переговори тривають і ми сподіваємося домовитися. НВО хоче цей бій, все вже вирішено з ареною, тому важливо не зволікати. Якщо ми не заключимо контракт, треба рухатися далі. Ми сподіваємося підписати угоду під кінець тижня, а якщо цього не станеться, то будемо думати про інших бійців. Пропозиції від інших сильних боксерів ми маємо. Однак і ми, і Володимир, хочемо боксувати в Нью-Йорку, тому в такому випадку найкращий варіант для нас – це Дженнінгс", - додав промоутер.
Бернд відзначив, що запасним варіантом для українського важковаговика, являється Тайсон Фьюрі: "Щодо нашої альтернативи – їх ми маємо кілька. Про одну розповім – до нас зверталися представники Тайсона Фьюрі. Його промоутери Хеннессі та Уоррен давали нам реальні умови для зустрічі наших бійців. Але хочу наголосити, що головною нашою метою є бій в Нью-Йорку".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео