Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Ужгороді визначили найкращих гімнасток України

159971 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Ужгороді пройшов чемпіонат України з художньої гімнастики, у якому беззаперечну перемогу здобула успішна спортсменка Ганна Різатдінова, яка вже має визнання чемпіонатів Європи та світу.

Ганна Різатдінова, володарка численних медалей чемпіонатів Європи і світу, виграла в усіх видах змагань, які проходили на Закарпатті – спортсменка привезла з Ужгорода перші місця у вправах з булавою, обручем, стрічкою і м’ячем.

На другому та третьому місцях опинилися призерка кількох чемпіонатів світу Вікторія Мазур, володарка призового місця юніорського чемпіонату Європи та міжнародних змагань Анастасія Мульмина і харківська гімнастка, яка дебютувала у категорії майстрів спорту, Марія Мулик.

У категорії кандидатів у майстри спорту лідерами стали киянка Альона Дяченко, львів’янка Вікторія Іванів та Вікторія Майоренко з Дніпропетровська.

У командних змаганнях першими і другими стали київські колективи, а третє місце посіли представники дніпропетровської школи.

У груповому багатоборстві найкращих результатів досягли представники команди «Київ-1», друге і третє місця посіли відповідно спортсмени Дніпропетровська і Харкова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео