Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Шостий тур непередбачуваного Чемпіонату України з футболу завершився несподіваною перемогою

Шостий тур непередбачуваного Чемпіонату України з футболу завершився несподіваною перемогою
216533 ПЕРЕГЛЯДІВ

Черговий етап яскравого цьогорічного Чемпіонату України з футболу добіг свого кінця. Проте, незважаючи на цей факт, спортивні вболівальники все продовжують палко обговорювати результати вже завершеного шостого туру та його видовищних командних поєдинків.

Отже, найнепередбачуваніший результат минулого етапу продемонструвала команда «Динамо», котра, незважаючи на багаторічний досвід високопрофесійної гри у футбол, програла полтавській «Ворсклі» з рахунком 2:0. Важка й напружена перемога у вигляді єдиного м'яча, забитого у ворота суперника, одержав ще один спортивний гігант – культовий донецький «Шахтар», граючи з дніпродзержинською «Сталлю». Цікаво, що шостий тур взагалі був досить багатим на складні моменти у процесі гри між футбольними колективами, через що жодне зі спортивних протистоянь не закінчилося нічиєю.

З рахунком 2:0 свою перемогу над луганською «Зорею» відсвяткував дніпровський «Дніпро». Ідентичний рахунок і результат отримала ще одна команда – донецький «Олімпік» - після перемоги над львівськими «Карпатами». З рахунком 1:0 закінчився двобій між одеським «Чорноморцем» та луцькою «Волинню» на користь першого колективу. А дійсно ніщивної перемоги над своїм суперником домоглася «Олександрія», забивши цілих чотири голи у ворота кропивницької «Зірки».

Варто відзначити, що наступний – сьомий – етап Чемпіонату України з футболу 2016/2017 почнеться вже 10-го вересня. За нові перемоги у змаганні між собою битимуться «Шахтар» і «Динамо», «Ворскла» та «Волинь», «Зоря» й «Сталь», «Олімпік» та «Дніпро», «Зірка» й «Карпати» і «Чорноморець» з «Олександрією».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео