Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна перемогла США у Чемпіонаті світу з ракетомодельного спорту

Україна перемогла США у Чемпіонаті світу з ракетомодельного спорту
108333 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дванадцять медалей та статус найкращих серед більш ніж трьох сотень талановитих спортсменів з 19-ти країн світу – саме таких неймовірних результатів досягла команда Української держави, виступаючи на Чемпіонаті світу з ракетомодельного спорту, котрий проходив у величному Львові. Друге та третє місця після нашої держави посіли Болгарія та Сполучені Штати Америки.

Цікаво, що найбільшу кількість учасників на Чемпіонат із собою привезли саме Америка (34 особи) та Китай (півсотні спортсменів). Перемогу ж в індивідуальній категорії турніру спортивного заходу здобув іспанець Жорді Роура. Окрім України, Китаю, Болгарії, Іспанії та Сполучених Штатів Америки, прийняти участь у змаганнях зголосилися такі країни як Канада, Швейцарія, Великобританія, Словенія, Італія, Естонія, Сербія, Чехія, Литва, Білорусь, Румунія та Латвія.

Важливо додати, що Українська держава не вперше стає центром подібних світових заходів. Минулого року Львівщина успішно провела континентальну першість у ракетомодельному спорті, після чого вирішила закріпити успіх у цій галузі повномасштабним Чемпіонатом світу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео