Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перемога у кваліфікаційному Гран-прі-заїзді «Формули-1» у Малайзії – за Льюісом Хемілтоном

Перемога у кваліфікаційному Гран-прі-заїзді «Формули-1» у Малайзії – за Льюісом Хемілтоном
244019 ПЕРЕГЛЯДІВ

31-річний британський автогонщик-професіонал Льюіс Хемілтон виборов тріумфальну перемогу у свого напарника та, за сумісництвом, німецького лідера Чемпіонату «Формули-1» Ніко Росберга під час кваліфікаційних перегонів Гран-прі у Малайзії. Цікаво, що і Льюіс, і 31-річний Ніко є пілотами гоночних болідів марки «Mercedes», а прийшли до фінішу вони один за одним з різницею лише у декілька секунд.


Команда «Red Bull» разом з її вправними пілотами Максом Ферстаппеном та Даніелем Ріккардо зайняла третє та четверте місця у загальному кваліфікаційному заліку. За ними слідують Кімі Райкконен і Себастьян Феттель з колективу «Ferrari» (п'ятий та шостий рядки), «Force India» (Ніко Хюлькенберг і Серхіо Перес, сьомий та восьмий щаблі), Дженсон Баттон з «McLaren» (дев'яте місце) та «Williams» (Феліпе Маса, десятий рядок).
Важливо додати, що ще дванадцять пілотів вибули у першому та другому сегментах напружених перегонів, зокрема, талановитий 35-річний іспанський гонщик «McLaren» Фернандо Алонсо, 23-річний датський учасник команди «Renault» Кевін Магнуссен і 26-річний швед Маркус Ерікссон з колективу «Sauber».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео