Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Шахтар" не полишає надій повернутися на батьківщину

106792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донецький футбольний клуб «Шахтар» все ще сподівається повернутися у рідний Донецьк. У цьому зізнався генеральний директор “гірників” Сергій Палкін, розповідаючи про результати річного перебування команди у Львові.

Генеральний директор футбольного клубу “Шахтар” розповів про життя гравців команди за межами їхньої малої батьківщини. У Львові, де через окупацію Донецька змушені перебувати “гірники”, їх приймають радо, однак футболісти не відчувають себе вдома за межами Донецька.

Вагомою причиною бажання “Шахтаря” повернутися додому є ставлення львів’ян до гравців зі сходу. Незважаючи на те, що “гірників” добре прийняли у Галичині, місцеві вболівальники традиційно підтримують “Динамо” та “Дніпро”. Тому футболісти не бачать належної підтримки серед жителів міста.

Вагомою причиною, через яку гравці “Шахтаря” некомфортно почувають себе у Львові — провокації, які час від часу влаштовують незадоволені їхнім перебуванням у місті. Проте, за словами, гендиректора, більшість вболівальників добре ставиться до “Шахтаря” і підтримує його у складний період.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео