Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євген Селезньов не гратиме за збірну України

186875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Форвард збірної України з футболу не зможе виступати у її лавах на найближчих матчах — через рецидив старої травми спортсмен був змушений залишити табір і повернутися до столиці, щоб відновити здоров’я.

Євген Селезньов, який виконує функцію нападника у складі збірної України з футболу, під час тренування відчув наслідки застарілої травми коліна і не зміг продовжувати готуватися до гри проти збірної Білорусі у рамках кваліфікації на Євро-2016.

Селезньову довелося залишити Львів, де проходило тренування, і поїхати до Києва. У клубі не виключають, що після медичного огляду нападникові порекомендують зробити операцію, тоді він тривалий час не зможе грати у складі української збірної.

Поки точно відомо, що Євгену Селезньову доведеться пропустити гру з білорусами, яка запланована на 5 вересня, та 8 вересня, коли відбудеться виїзне протистояння зі збірною Словаччини.

Крім збірної України, Євген Селезньов, який родом з Донеччини, перебуває у складі дніпропетровської команди “Дніпро”.

За останній час Селезньов є вже другим спортсменом збірної, який при підготовці до чемпіонатуотримав травму: днем раніше розташування команди покинув Сергій Сидорчук, у якого під час тренування стався надрив м’язу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео