Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто стане власником харківського "Металіста"?

53487 ПЕРЕГЛЯДІВ

Доля харківського футбольного клубу “Металіст” є дуже непевною. У спортивних кулуарах говорять одразу про двох потенційних власників команди — Ігоря Коломойського та Олександра Ярославського.

За інформацією окремих джерел, Ігор Коломойський, власник учасника української Прем’єр-ліги, планує придбати ще одну команду — харківський “Металіст”. Як вважають експерти, колишній губернатор Дніпропетровщини хоче скористатися тимчасовими труднощами клубу у звязку зі складним положенням нинішнього власника Сергія Курченка, який переховується у Росії і придбати “Металіст” задешево.

З іншого боку найбільш вірогідним потенційним власником “Металіста” вважають Олександра Ярославського, якому клуб належав раніше. При цьому сам Ярославський поки не проводив переговори з Курченком щодо можливої купівлі. Експерти припускають, що пауза, яку витримує Ярославський, може бути пов’язана зі стрімким здешевшанням клубу, ціна якого з кожним місяцем все знижується.

У футбольних колах є навіть думка, згідно якій до зими “Металіст” може припинити своє існування. На цю думку наштовхують спортивні невдачі команди, зокрема провальна гра з “Шахтарем”, під час якої “Металіст” програв з рахунком 0:5.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео