Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ігор Суркіс виступив проти використання бренду Динамо

240287 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Суркіс виступив категорично проти появи української баскетбольної команди з назвою “Динамо”. Президент Київського футбольного клубу заявив, що бренд “Динамо” є зареєстрованою торговою маркою, тому ніхто не має права у будь-яких цілях використовувати її без дозволу керівництва клубу.

На сайті Федерації баскетболу України з’явилися дані про участь у чемпіонаті чоловічої баскетбольної команди “Динамо”. Після появи цієї інформації керівництво відомого однойменного київського футбольного клубу зв’язалося з очільником Федерації баскетболу України із претензією відносно використання відомого бренду без дозволу.

Ігор Суркіс, який посідає посаду президента футбольного клубу “Динамо”, особисто надіслав листа до керівництва Федерації баскетболу із зауваженням, що баскетбольна команда не може використовувати цю назву, оскільки “Динамо” є зареєстрованою торговою маркою.

За розкладом Федерації баскетболу, новостворені “динамівці” мали розпочати виступи у чемпіонаті України, що невдовзі розпочнеться.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео