Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Склад "Динамо" у другому матчі Ліги чемпіонів визначений

53520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичний футбольний клуб «Динамо» остаточно визначив склад команди, який братиме участь у другому турі Ліги чемпіонів. Прізвища гравців, які гратимуть у матчі проти «Маккабі» в Ізраїлі, вже опублікували на офіційному сайті клубу.

Футбольний клуб Києва «Динамо» повідомив про склад, який захищатиме честь України у другому турі Ліги Чемпіонів. На сайті столичної команди вболівальники можуть ознайомитися з повним складом команди. За даними офіційного сайту, на поле Тель-Авіва не зможуть вийти захисник Євген Макаренко, нападник Лукаш Теодорчик та напівзахисник Юнес Беланда.

За версією, яку висувають спеціалізовані ЗМІ, Беланда не заявлений у складі “Динамо” через стан здоров’я — останнім часом гравець страждав на болі у животі.

Лукаш Теодорчик також не зможе захищати честь своєї команди через хворобу — в нього стався рецидив старої травми.

Вже найближчим часом кияни зіграють проти ізраїльської команди “Маккабі”. Київські спортсмени вже полетіли до Ізраїлю, де готуватимуться до важливого матчу. Обидві команди вже зустрічалися на полі у межах Ліги Європи 2011 року. Тоді зустріч закінчилася внічию з рахунком 3:3.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео