Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Львову дали мало квитків на гру плей-офф

240752 ПЕРЕГЛЯДІВ

Федерацією футболу України було виділено значно меншу кількість квитків на домашню гру плей-офф, у рамках Євро-2016, що пройде у Львові і в якому наша збірна зіграє зі Словенією.

Ярослав Грисьо, голова Федерації футболу Львівщини, зазначив, що раніше Федерацією футболу України було розподілено однакову кількість білетів, призначених на продаж, для Федерацї футболу Львівщини, кас стадіону "Арена Львів" та компанії-партнеру "УФІ". Тоді кожен із вищезгаданих отримав однакову кількість квитків на продаж, а саме по одинадцять з половиною тисяч кожен.

В цей раз, за словами Грисьо, ФФЛ було виділено всього п’ять тисяч білетів.

Директором "Арени Львів" Денисом Ринським також був даний коментар щодо ситуації, що склалася: "Для продажу у касах федерація виділила шість з половиною тисяч квитків. В результаті, Львову було надано на одинадцять з половиною квитків менше, аніж виділялося раніше".

Ярослав Грисько додав, що іншу частину квитків розподілили між іншими регіональними федераціями. Отримані львівською федерацією пропуски до матчу плей-офф, вже практично всі реалізували між собою виконавчий комітет, районні федерації та місцеві футбольні клуби.

Матч між Україною та Словенією відбудеться чотирнадцятого листопада на стадіоні "Арена Львів".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео