Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коноплянка розповідає про матч зі Словенією

187343 ПЕРЕГЛЯДІВ

Євгеній Коноплянка, капітан української збірної поділився своїми думками щодо минулої гри плей-офф зі збірною Словенії, під час якої Україна здобула перемогу над Словенією із рахунком 2:0.

Коноплянка розповів, що команда Словенії досить сильний суперник і перед грою команда передивилася багато матчів, в якій грали суперники, і зуміли перемогти. Тепер основне завдання - перемога на виїзному матчі.
Український футболіст також поділився моментами гри, коли обидві команди були рівні в своїх силах та могли забивати у ворота суперників у будь-який момент. І хоча, за словами Коноплянки, гра була сумбурна та нервова, збірна України все ж мала більше шансів на перемогу.

На запитання про сили, які необхідні для наступного матчу, Коноплянка відповів: "Нам потрібно декілька дня, щоб відновитися та  набратися енергії, але якщо цих днів не буде, ми все рівно знайдемо в собі сили на достойну гру.

Нагадаємо, що українська збірна на матчі плей-офф Євро-2016, який проходив на "Арені Львів" чотирнадцятого листопада, здобула перемогу над Словенією із рахунком 2:0. Наступна, вирішальна, гра у боротьбі за квиток на Євро, пройде в місті Марібор (Словенія), сімнадцятого листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео