Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На футбольні матчі, котрі проходитимуть в Франції, іноземців не пустять

240930 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про це офіційно заявили в Міністерстві внутрішніх справ. Згідно вказівки французької влади професійні матчі, які заплановані на наступні вихідні, на трибунах будуть приймати лише тих вболівальників, які є жителями Франції. А от країна буде закрита для фанатів іноземних футбольних клубів, котрі мають бажання підтримати улюблену команду на чужій землі.

Така заборона поширюється на матчі, котрі проходитимуть в Лізі Чемпіонів, Лізі Європи, Французькій лізі й Кубкові Франції й буде чинною до середини грудня, адже в цей період служба забезпечення безпеки в умовах надзвичайного стану буде надзвичайно занята через те, що в країні проходитиме Всесвітній саміт з питань кліматичних змін.

Після 11 грудня, коли саміт роз’їдеться, на стадіонах у різних куточках Франції приймуть додаткові заходи безпеки: встановлять детектори металу, будуть проводити обшук сумок й особистий обшук. Це пов’язано з тим, що в середині листопада бойовики ІДІЛу влаштували масштабний теракт в серці Парижу, який забрав життя сто тридцяти чоловік й понад три сотні людей зазнало важких поранень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео