Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Воротар "Дніпра" може переїхати до рідного Києва

241211 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нинішній голкіпер футбольного клубу "Дніпро" Денис Бойко може змінити клубну прописку і переїхати до рідного Києва. Столичне "Динамо" серйозно розглядає варіант трансферу українського воротаря.


Нинішній страж воріт дніпропетровської команди не приховував бажання перейти в інший футбольний клуб. В даний момент існує велика ймовірність того, що молодий Денис Бойко може повернутися в рідну команду, в якій починав свою професійну кар’єру. Керівництво "Динамо" не виключає можливості заманити талановитого кіпера до себе .


Крім цього, Денис і сам зацікавлений у трансфері, так як епоха "СаШо" добігає кінця, а інший голкіпер Олександр Рибка вже не показує рівень гри, який він демонстрував у донецькому "Шахтарі". Агент дніпропетровського голкіпера також підтвердив інформацію про те, що Денис Бойко може змінити клубну прописку вже в зимове міжсезоння.


Відзначимо, що молодим воротарем також цікавиться іспанська "Севілья", турецький "Бешикташ" і лондонський "Евертон", куди також сватають іншого українського футболіста Андрія Ярмоленка.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео