Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мірослав Клозе залишає великий футбол

134170 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кажуть, що кожний професіонал повинен вчасно піти, аби запам’ятатися великим та геніальним, й не стати пристарілою зіркою, котра робить нікчемні спроби заново підкорити Олімп. Таке точно не чекає німецького футболіста польського походження Мірослава Клозе, який має статус найкращого бомбардира за всю історію футбольних чемпіонатів світу. Адже, форвард італійської команди «Лаціо» зробив заяву, в якій зазначив, що по завершенні цього сезону завершить свою спортивну кар’єру й піде з великого футболу.

Тридцятисемерічний Клозе збирається стати на тренерську стежину й працюватиме з юнацькою командою збірної Німеччини в якості тренера. З якою саме командою працюватиме гер Клозе поки що невідомо.

Варто відмітити, що свого часу Клозе виступав за різні клуби Бундесліги, два рази був чемпіоном Німеччини, коли грав за «Баварію», має Кубок Італії, котрий завоював, змагаючись на футбольному полі за «Лаціо».

Найпам’ятнішим у кар’єрі футболіста був 2014 рік, адже на бразильському мундіалі, граючи за німецьку збірну, Клозе забив шістнадцять м’ячів, побивши рекорд знаменитого бразильського футболіста Роналдо. Саме це дозволило Мірославу Клозе бути найкращим бомбардиром в історії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео