Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вболівальники чекають на третій тур видовищного Чемпіонату України з футболу 2016/2017

Вболівальники чекають на третій тур видовищного Чемпіонату України з футболу 2016/2017
243268 ПЕРЕГЛЯДІВ

30-го та 31-го липня на стадіонах нашої держави розпочалися спортивні поєдинки яскравого та вражаючого Чемпіонату України з футболу. Його другий тур, котрий проходив останнього липневого дня, був щедрим на нічию та низку напружених моментів, під час яких футбольні колективи встигали по черзі продемонструвати один одному власну перевагу на полі та ввести в оману спортивних коментаторів через неможливість анонсувати майбутню перемогу у поєдинках.

Таким чином, луцька «Волинь» і донецький «Олімпік», кропивницька «Зірка» і луганська «Зоря» та «Дніпро» й каменська «Сталь» під час другого туру Чемпіонату зіграли у нічию, закінчивши свої двобої з рахунками 2:2, 1:1 та, відповідно, 1:1.

Три інших команди все-таки вийшли до наступного туру переможцями. Це донецький «Шахтар» (4:1, перемога над одеським «Чорноморцем»), «Олександрія» (3:2, перемога над полтавською «Ворсклою») і київське «Динамо» (2:0, перемога над львівськими «Карпатами»).

Третій тур Чемпіонату триватиме 6-го та 7-го серпня. Під час його першого дня у футбольному двобої зійдуться такі команди як каменська «Сталь» проти луцької «Волині» і київське «Динамо» проти «Дніпра». Свою боротьбу у другий день третього туру розпочнуть донецький «Олімпік» і кропивницька «Зірка», полтавська «Ворскла» і львівські «Карпати», донецький «Шахтар» і «Олександрія» і, насамкінець, луганська «Зоря» та одеський «Чорноморець».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео