Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через три дні в Україні розпочнеться четвертий тур Чемпіонату України з футболу

Через три дні в Україні розпочнеться четвертий тур Чемпіонату України з футболу
216245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки Бразилія вболіває за улюблені команди на цьогорічних Олімпійських іграх, наша держава готується до вже четвертого туру видовищного Чемпіонату України з футболу. 6-го та 7-го серпня добігли кінця футбольні поєдинки попереднього – третього – туру, а футбольні фанати все ще продовжують обговорювати напружені матчі та несподівані голи.

У суботу, 6 серпня, вболівальники стали свідками двох чемпіонських ігр, котрі були проведені з однаковими рахунками – 1:0. Таким чином, каменська «Сталь» перемогла луцьку «Волинь», а київське «Динамо» одержало перемогу над «Дніпром».

У неділю відбулося одразу чотири не менш яскраві гри. Донецький «Олімпік» тріумфував у двобої з кропивницькою «Зіркою» (4:2), луганська «Зоря» перемогла одеський «Чорноморець» (4:0), нічиєю – 1:1 – завершився поєдинок полтавської «Ворскли» та львівських «Карпат», а донецький «Шахтар» виграв в «Олександрії» (1:0).

Четвертий тур Чемпіонату України з футболу стартує вже 12-го серпня і розтягнеться аж на три дні. Відкриється він поєдинком львівських «Карпат» та донецького «Шахтаря». 13-го серпня слід очікувати на двобої «Волині» проти «Зірки», «Дніпра» проти «Ворскли» та «Олександрії» проти «Зорі». А 14-го серпня між собою гратимуть «Чорноморець» й «Олімпік» і «Сталь» та «Динамо».

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео