Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українське «Динамо» прийматиме участь у головному клубному європейському турнірі

Українське «Динамо» прийматиме участь у головному клубному європейському турнірі
189352 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише один футбольний клуб від нашої держави – київське «Динамо» - брав участь у цьогорічному серпневому напруженому розіграші Ліги чемпіонів, котрий проходив у штаб-квартирі Спілки європейських футбольних асоціацій, всесвітньо відомої під простою спортивною абревіатурою УЄФА.

Отже, для того, аби вийти з групового етапу престижного Єврокубку, команда Сергія Реброва має стати найкращою серед сильних футбольних клубів таких країн як Італія («Наполі»), Туреччина («Бешикташ») та Португалія («Бенфіка»). Саме ці команди стануть суперниками київського «Динамо», спираючись на результати сьогоднішнього жеребкування. Потрапив український клуб до групи «В».

Загалом, кількість команд, котрі прийматимуть участь у груповому турніри Ліги чемпіонів, дорівнює 32-ом. Розділені вони на вісім груп від «А» до «Н». Цікаво, що в української команди під час жеребкування виявився й футбольний тезка: футбольний клуб Хорватії, котрий, до речі, гратиме в останній групі проти італійського «Ювентуса», іспанської «Севільї» та французького «Ліону», має назву «Динамо Загреб». Прийме участь у турніри і популярний російський клуб «ЦСКА» (група «Е»).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео