Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Барселона» має намір стати частиною американського Чемпіонату з футболу

«Барселона» має намір стати частиною американського Чемпіонату з футболу
27171 ПЕРЕГЛЯДІВ

Популярний каталонський футбольний клуб «Барселона» - один із найпопулярніших та найтитулованіших спортивних клубів Іспанії – розпочинає свій наступ на футбольний ринок Сполучених Штатів Америки. Сьогоднішня мета «Барселони» - створити професіональну жіночу футбольну команду, котра б мала змогу виступати на спортивних футбольних змаганнях в Америці. Крім того, за словами президента клубу Жозепа Бартомеу, «Барса» продовжує працювати і над створенням повноцінного футзального колективу.

Варто відзначити, що першим кроком, зробленим каталонським клубом для заволодіння футбольним ринком США, було надання легендарному 36-річному бразильському футболісту Роналдіньо спеціальних повноважень, завдяки яким спортсмен, все-таки повернувшись у «Барселону», відтепер працюватиме її Послом. Представлення Роналдіньо у новій для нього іпостасі відбулося під час відкриття в американському Нью-Йорку офісу каталонської «Барси».

Цікаво, що такий крок бразильського футболіста спортивні аналітики пов'язують виключно із нещодавньою гучною заявою володаря «Золотого м'яча» та одразу двох титулів «Найкращого футболіста» за версією ФІФА щодо припинення власної вражаючої спортивної кар'єри наступного року. При цьому, Роналдіньо скромно додав, що, як і раніше, є «найталановитішим футболістом власної епохи».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео