Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Англійський футбольний клуб «Лестер» став єдиним історичним рекордсменом

Англійський футбольний клуб «Лестер» став єдиним історичним рекордсменом
135519 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дві поспіль нищівних перемоги під час основного турніру футбольної Ліги чемпіонів, котра наразі триває в Англії, здобув відомий спортивний клуб «Лестер», який відтепер вважається справжнім футбольним рекордсменом, оскільки жодному клубу до нього не вдавалося здобути такого вагомого для англійських спортсменів досягнення. Спочатку футболісти з колективу «Лестер Сіті» обіграли португальський клуб «Порта», а після цього з рахунком 3:0 – бельгійський «Брюгге».

 

Хоча у різні роки за весь час існування Чемпіонату Англії з футболу за вищезазначену країну виступали такі спортивні титани як «Ліверпуль», «Манчестер Юнайтед», «Арсенал», «Челсі» та «Тоттенхем», жодна з цих команд не здобувала дві перемоги поспіль у стартових поєдинках.

Проте, незважаючи на вражаючий особистий спортивний рекорд, у загальній таблиці англійського Чемпіонату футбольний клуб «Лестер» займає аж 12-те місце серед двадцяти представлених у переліку клубів. А першу п'ятірку результативно найкращих вже традиційно очолюють «Манчестер Сіті», «Ліверпуль», «Тоттенхем», «Евертон» та «Арсенал». Замикає двадцятку англійських клубів «Сандерленд».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео