Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вболівальники готуються до 13-го туру Чемпіонату України з футболу

Вболівальники готуються до 13-го туру Чемпіонату України з футболу
135587 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише три дні відділяють футбольних фанатів та українських спортсменів від вже 13-го туру яскравого, захоплюючого і напруженого Чемпіонату України з футболу. Стартують нові поєдинки у рамках спортивного заходу 29-го жовтня та традиційно триватимуть два дні.

 

У першій частині туру за перемогу битимуться вісім футбольних колективів: донецький «Олімпік» із луцькою «Волинню», донецький «Шахтар» з одеським «Чорноморцем», луганська «Зоря» виступатиме проти кропивницької «Зірки», а київське «Динамо» поміряється силами з львівськими «Карпатами». Друга частина 13-го туру – 30-го жовтня – передбачає поєдинки «Олександрії» та полтавської «Ворскли» і каменської «Сталі» проти «Дніпра».

Цікаво, що попередній – 12-й – тур Чемпіонату України з футболу знаменувався лише однією нічиєю. Саме нею закінчився двобій «Олександрії» та «Динамо», під час якого команди забили у ворота один одного тільки по одному м'ячеві. Нищівних перемог над власними суперниками здобули «Волинь» (розгромивши «Дніпро» - 3:0) та «Шахтар» (перемігши «Зірку», та ж сама кількість голів). По два м'ячі забили «Зоря» («Олімпіку») та «Ворскла» («Чорноморцеві»), а одним голом у ворота «Карпат» відзначилася «Сталь».

Важливо додати, що по закінченні 12-го туру ЧУ лідерами турнірної таблиці наразі залишаються «Шахтар» (32 очки), «Зоря» (26 очок) і «Динамо» (24 очки). На останньому місці поки що розташувалися «Карпати» (1 очко).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео