Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Головні трансфери початку зими: що чекає футболістів

Головні трансфери початку зими: що чекає футболістів
217489 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Для багатьох команд зимове трансферне вікно ще не відкрито, втім, це не заважає їм вже зараз робити та приймати пропозиції, за чим дуже уважно стежать вболівальники, адже інколи перехід гравців має значення більше, аніж останні успіхи в матчах.

     Футбольні агенти також роблять свою справу, інколи роблячи прогнози, що згодом не збуваються, але про які ще довго говорять у світі. Тож, ми спробували зрозуміти, які трансфери дійсно варто чекати на зимовому міжсезонні, та пропонуємо з трьома з них ознайомитися.

     Справді сенсаційних переходів наразі не очікується, тож найбільше уваги привернув до себе бразильський півзахисник «Челсі» Оскар, який підтвердив свій переїзд до китайського «Шанхаю». Як стало відомо, усе необхідне для трансферу майже підготовлено; у Китаї Оскар буде отримувати 20 мільйонів фунтів на рік, що виведе його на третю позицію серед рейтингу зарплат футболістів. «Челсі» ж за свого гравця виручить 60 мільйонів.

     Мадридський «Реал» все ж таки розпрощається з Іско – досить ймовірно, адже ще наприкінці літа така інформація з'явилася серед футбольної спільноти. Втім, ніяких змін для футболіста не відбулося, і ось вже зараз свій інтерес до нього проявив лондонський «Арсенал». Чим завершаться перемови – дізнаємося.

     Одразу два гравці «Вольфсбурга» потрапили під приціл уваги вболівальників: те, що вони покинуть команду, було досить ймовірно й раніше, але тільки нещодавно з'явився справжній інтерес до одного з них: Юліаном Дракслером зацікавилися в «Арсеналі». Втім, нещодавно увагу фанатів звернули до себе чутки агентів про те, що французький «ПСЖ» хоче заволодіти не тільки Дракслером, але й Родрігесом, і готовий віддати за обох не менше 50 мільйонів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео