Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Міланський "Інтер" з новими амбіціями

Новини спорт: Міланський "Інтер" з новими амбіціями
105885 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зазвичай, при цьому словосполученні, багато опоненти переповнялися диким страхом від самої назви італійської команди. Як на мене, "Інтеру" не вистачає генія в особі наставника. 


Зазвичай, при цьому словосполученні, багато опоненти переповнялися диким страхом від самої назви італійської команди. Як на мене, "Інтеру" не вистачає генія в особі наставника. Манчіні непоганий тренер але все одно він не той, хто здатний змусити команду по-справжньому грати у футбол. Пригадую склад міланського клубу в епоху Моуріньо. Той колектив міг перегравати будь-якого суперника, тому що футболісти були пристосовані для титулів. На даний момент навіть порівнювати гравців нинішнього складу та того - соромно. Практично кожен футболіст програє за характеристиками минулим гравцям. А з іншого боку, дуже складно затягнути реально класного футболіста в чемпіонат, який поступово стає все гірше і гірше. Ймовірно, клуб потребує власних вихованців, які наведуть порядок у грі міланської команди.
У такі моменти дуже важливо бачити взаємодія керівництва і головного тренера. Після божевільної перемоги в 2009-му, команда поступово була поглинена хиткими пісками. Після цього тренера змінювалися швидше, ніж у Златана команди, а результату у міланського гранда все не було і не було. Думаю, якщо "Інтеру" все-таки вдасться знайти наставника , то команда виплутається з цієї липкою павутини. Можливо, з часом, Сімеоне зважиться на цей крок. А взагалі, якщо президент розщедриться, добротно розщедриться, то і з Манчіні можна побудувати прекрасну скульптуру.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео